هدف از استفاده از راهبند تبریز مسدود کردن مسیر عبور وسایل نقلیه و جلوگیری از عبور وسایل نقلیه غیر مجاز می باشد. بر اساس نوع کاربرد، راهبند ها را می توان به چند گروه تقسیم نمود. در ادامه به معرفی انواع راهبند ها پرداخته شده است

راهبند تبریز

راهبند تبریز


راهبند های خودرویی غالبا برای کنترل ورودی‌های شهرها، شهرکها، مراکز نظامی، تجاری و مسکونی استفاده می‌شود. این نوع راهبند ها را می‌توان عموماً به سه دسته راهبند های بوم دار، راهبند ستونی و راهبند زنجیری تقسیم بندی کرد.

راهبند‌ ها از نظر نوع سیستم محرکه به دو نوع راه بند الکترومکانیک و راه بند الکتروهیدرولیک تقسیم می‌شوند که الکترومکانیک میزان تردد در ساعت کمتری نسبت به نوع الکتروهیدرولیک دارد.

راهبند های الکتروهیدرولیک هم بر دو نوع تردد متوسط و تردد نامحدود با استفاده از فناوری‌های خاص هستند که می توانند تردد مداوم و بی‌وقفه ایجاد کنند.

  • راهبند بازویی
  • راهبند ستونی
  • راهبند الکترومکانیک
  • راهبند هیدرولیک

 

راهبند بازویی (میله ای)


راهبند تبریز راهبند بازویی امروزه در سطح شهر و در ورودی پارکینگ مراکز خرید، سازمان های دولتی، شرکت ها و پارکینگ های عمومی مورد استفاده قرار میگیرد. راهبند تبریز بازویی دارای یک میله متحرک و سبک وزن می باشد که به کمک یک سیستم محرک هیدرولیک یا الکترومکانیک حرکت می کند. کنترل حرکت سیستم محرک نیز از طریق یک مدار فرمان الکتریکی انجام می شود. همچنین به منظور کاهش نیروی اعمال شده به موتور در هنگام حرکت میله راهبند و افزایش سرعت حرکت، از یک فنر برای متعادل کردن وزن میله استفاده می شود. بخش های اصلی راهبند میله ای در شکل زیر نشان داده شده و معرفی شده است

متعلقات راهبند بازویی: بدنه راهبند، میله راهبند، سیستم محرک (الکتروموتور یا پمپ هیدرولیک)، فنر تعادل، مرکز کنترل (مدار فرمان)

راهبند تبریز بازویی را می توان براساس سیستم محرک، به دو دسته الکترومکانیک و هیدرولیک تقسیم نمود. راهبند بازویی ای چه از نوع الکترومکانیک باشد و چه هیدرولیک دارای ویژگی های متنوعی از نظر طول میله، میزان تردد و سرعت حرکت میله می باشند. بنابراین در هنگام انتخاب راهبند مناسب باید حتما نوع کاربرد و میزان تردد را درنظر داشت و برای انتخاب محصول با کارشناسان خبره دراین زمینه مشورت نمود.

راهبند بازویی تنها جنبه بازدارندگی و هشدار برای راننده وسایل نقلیه دارد. این راهبند ها مقامتی در برابر ضربه و برخورد خودرو از خود نشان نمی دهند و در صورتی که هدف از نصب راهبند جلوگیری از عبور خودرو باشد باید از انواع با مقاومت بالا در برابر برخورد استفاده شود.

 

راهبند ستونی (بولارد)


راه بند ستونی این نوع از راهبند شامل یک استوانه فلزی می باشد که به کمک سیستم محرک مکانیکی و یا هیدرولیک به سمت بالا و پایین حرکت می کند. فونداسیون بولارد درون زمین قرار می گیرد و هنگامی که مسیر برای عبور باز باشد، استوانه متحرک به صورت کامل در داخل فونداسون و درون زمین قرار می گیرد. برای بستن مسیر عبور، ستون به سمت بالا حرکت کرده و به صورت یک مانع در مقابل خودروها قرار خواهد گرفت.

به علت میزان تردد پایین و استهلاک بالا، بولاردهای دارای سیستم محرک مکانیکی امروزه کمتر مورد استفاده قرار میگیرد و در عوض بولاردهای دارای سیستم محرک هیدرولیک جایگزین آنها شده اند. راهبندهای ستونی هیدرولیک امکان کنترل تردد بالاتری را فراهم می کند ضمن آنکه هزینه تعمیر و نگهداری پایین تری دارد.

راهبند تبریز ستونی مقاومت بالایی در برابر ضربه دارند به نحوی که در مدل های معمولی قادر به متوقف کردن خودرو سواری در حرکت با سرعت حدود ۶۰ کیلومتر می باشند و در مدل های تقویت شده (بولارد ضد تروریست)‌ می توانند خودروهای سنگین با سرعت حدود ۶۰ کیلومتر را متوقف کنند.

تفاوت اصلی میان بولاردهای معمولی و تقویت شده در ضخامت استوانه متحرک و نوع آلیاژ بکار رفته در ساخت آن می باشد. فونداسیون لازم برای راهبند های ستونی ضد تروریست مستحکم تر و بزرگتر از فونداسیون بولاردهای معمولی می باشد تا توان تحمل نیروی حاصل از برخورد خودروهای سنگین را داشته باشد. با توجه به قابلیت بولارد در متوقف نمودن خودروها، عموما در محل های با ضریب امنیت بالا، نظیر سفارتخانه ها، مراکز نظامی و مراکز مهم دولتی و خصوصی مورد استفاده قرار می گیرند.

 

راه بند الکترومکانیک


راه بند الکترو مکانیک راهبند تبریز الکترومکانیک دارای یک موتور الکتریکی می باشد. نیروی خروجی شفت موتور وارد یک جعبه دنده (گیربکس) می شود تا از طریق آن نسبت قدرت و سرعت شفت متحرک تنظیم شود. مرکز دوران میله راهبند دارای یک سوراخ دندار بوده که بر روی شفت خروجی جعبه دنده متصل می شود. از این طریق زنجیره انتقال قدرت کامل شده و نیروی محرک موتور به میله راهبند منتقل می شود.

ولتاژ تغذیه موتور در درب راهبند الکترومکانیک ۲۲۰ ولت متناوب و یا ۲۴ ولت مستقیم می باشد. مزیت موتور ۲۴۰ ولت تولید نیروی بیشتر می باشد و برای میله های سنگین تر مورد استفاده قرار می گیرد ولی در مقابل راهبند با موتور ۲۴ ولت برای محل های پرتردد مناسب تر بوده و امکان استفاده از باتری در هنگام قطع برق برای آنها وجود دارد. درب اتوماتیک تبریز گیت در لینکدین

راهنمای انتخاب راهبند الکترومکانیک

 

راه بند الکتروهیدرولیک


راه بند الکتروهیدرولیک نوع دیگر راهبند ها که دارای سیستم محرک الکتروهیدرولیک می باشند به اختصار با نام راهبند هیدرولیک شناخته می شوند. سیستم محرک در راهبند تبریز هیدرولیک شامل یک موتور الکتریکی، پمپ روغن، محفظه روغن و سیلندر هیدرولیک می باشد. با روشن شدن موتور، پمپ روغن به حرکت درآمده و روغن را با فشار بالا از مخزن تخلیه و وارد سیلندر هیدرولیک می نماید.

با ورود و خروج روغن در سیلندر هیدرولیک، پیستون درون آن به سمت بالا و پایین حرکت می کند. انتهای آزاد پیستون به کمک اهرم به شفت خروجی متصل می شود و از سمت دیگر میله راهبند نیز از مرکز دوارن خود به شفت خروجی متصل می گردد. بدین ترتیب حرکت پیستون درون سیلندر هیدرولیک به میله راهبند منتقل شده و نیروی لازم برای حرکت آن را تامین می کند.

راهنمای انتخاب راهبند الکتروهیدرولیک

 

راهبند تبریز: امروزه راهبند ها حاوی یک دوربین مدار بسته هستند که به صورت پیوسته و مداوم در حال ثبت و ضبط فیلم و تصویر افرادی است که در حال انتظار برای باز شدن راه هستند اولین مزیت وجود دوربین مدار بسته روی راهبند ثبت پلاک تمامی خودروها میباشد و علاوه بر آن تصویر صورت راننده و سرنشینان به طور واضح ثبت میشود که در صورت بوجود آمدن هر گونه مشکل از طریق تصاویر و فیلم ها بتوان سند و مدرکی را برای اثبات جرم ارائه داد.

در ساخت نسل جدید این تجهیزات از تکنولوژی های نوین بهره میگیرند که کار را بسیار ساده کرده است. بوم یا همان لوله بلندی که مداوم بالا پائین میشود دیگر از جنس آهن سنگین نیست و از پلاستیک های فشرده و مقاوم و یا از آلیاژهای فلزی سبک ساخته میشود که با هر نوع شرایط آب و هوایی پشتیبانی میکند و در صورت تابش نور مستقیم آفتاب و گرمای بیش از اندازه دچار آسیب دیدگی نمیشود و همچنین در صورت بارش برف و باران و سرمای زیر صفر درجه هم واکنشی از خود اعم از زنگ زدگی نشان نمیدهد.

 

درب اتوماتیک تبریز گیت فروش و نصب انواع درب اتوماتیک را در فیسبوک دنبال کنید